Avstämningar på nytt sätt

Avstämningar, bokslut, skatt och deklaration ... på automatik. Kan det verkligen fungera? Jadå. Extra bra att allt finns hos samma trygga leverantör och att det är prisvärt!

Är du redo för Visma Skatt & Bokslut Pro? 

Svara på 12 enkla frågor om hur du jobbar med avstämningar idag och hur du skulle vilja ha det om du fick önska.

ALLTID REDO!


Avstämningar, bokslut, skatt och deklarationer är tidsödande. Den mest automatiserade lösningen heter Visma Skatt & Bokslut Pro och ingår i Visma Smarta Byrån som består av program för kundhantering, redovisning, bokslut, skatt, deklarationer och rapportering.

Tillsammans skapar de här tjänsterna ett flöde så snabbt, att du kommer att behöva uppdatera affärsmodellen om du fortfarande använder mycket timpriser. (Oroa dig inte, vi hjälper dig med det.) 

Så fungerar Visma Skatt och Bokslut Pro

Tjänsten assisterar dig när det gäller checklistor, avvikelser och noter. Det riktigt fina är att varje månad görs klar löpande vilket gör att du kan rapportera i realtid och när det blir dags för årsbokslut är det mesta redan gjort. Ingen mer stress under våren och försommaren. Hela bokslutspärmen blir digital. 

För att använda tjänsten Skatt och Bokslut Pro behöver du ha klienthanteraren Visma Advisor.

 Bokslut och deklaration i 8 enkla steg

 Bokslut - vad är det? Läs allt om bokslut här

Visma Smarta Byrån

Brinner du lite extra för redovisning?

Här är paketet för professionella användare som brinner lite extra för det här med redovisning. Ingen bindningstid och du bara betalar för det du använder, i efterskott. Inte så dumt va?

Visma Smarta Byrån