Bokföringshjälp online - för enskild firma & aktiebolag

Bokföringshjälp

Tycker du att det bästa som finns är att driva företag? Men att det där med redovisning, skatter, moms och bokföring är riktigt svårt och tråkigt? Genom att ta hjälp med bokföringen kan du luta dig tillbaka och låta våra bästa partners sköta allt det krångliga åt dig. Det enda du behöver göra är att använda appen och det självbokförande företagskortet. Ansök om bokföringshjälp online redan idag! Från 1.890 kr/mån*

 • Fast månadskostnadFast månadskostnad
 • Det blir alltid rättDet blir alltid rätt
 • Hållbart digitalt samarbeteHållbart digitalt samarbete
 • Mer tid till företagandetMer tid till företagandet
Bokföringshjälp online

Att ta hjälp med bokföring har aldrig varit enklare.

Det enda du behöver göra är att gå in i appen och:

 1. Fakturera dina kunder
 2. Handla saker till företaget med Visma Spcs Företagskort
 3. Fota kvitton och skicka till konsulten
 4. Godkänn inkommande fakturor
 5. Kommunicera med din redovisningskonsult
 6. Klart. Konsulten sköter resten!
Vad är bokföringshjälp?

Vad är bokföringshjälp och hur fungerar det? 

Bokföringshjälp online från Visma Spcs är en fullservicelösning där du som småföretagare får det bästa av två världar: Smarta verktyg av världsklass och en personlig redovisningsbyrå!

Det innebär att du slipper tänka på löpande bokföring, moms, deklaration, bokslut och bla bla bla. Du shoppar med det självbokförande företagskortet, får en notis i appen och fotar kvittot. Din personliga redovisningsbyrå sköter resten och ser till att allt blir rätt, riktigt och inlämnat i tid. Så smidigt fungerar bokföringshjälp online. Skönt va?

Ta hjälp med bokföring

För vem passar bokföringstjänsten?

Bokföringshjälp är perfekt för dig som precis kommit igång med ditt eget företag men känner att bokföring och redovisning inte riktigt är din grej. Du anlitar hellre en bokföringsbyrå som sköter redovisningen åt dig.

Kanske är du nystartad konsult som skjutit på bokföringen fram tills nu? Du kanske bara har använt ett faktureringsprogram tidigare, men närmar dig företagets första deklaration och behöver hjälp med bokföringen? Eller har du kanske testat att bokföra på egen hand men tycker det är för svårt och tidskrävande att lära sig? Oavsett bakgrund så passar vår bokföringshjälp online dig som ny företagare – så att du slipper dras med bokföringsångest.

Vad kostar det att få hjälp med bokföring?

Vad kostar bokföringshjälp online?

Eftersom varje företag är unikt är det svårt att sätta ett fast pris för tjänsten. Men om du är ny företagare som inte kommit igång med bokföring riktigt ännu och inte hunnit anställa personal, kostar tjänsten från 1.890 kr per månad*.

I detta pris ansvarar du för att viktiga dokument såsom kvitton skickas digitalt till din redovisningsbyrå. Detta gör du snabbt och enkelt med företagskortet och appen som ingår i paketet. Sen är det bara att luta sig tillbaka – och låta konsulten sköta resten!

*Priset kan påverkas bland annat av antal anställda, antal verifikationer, verksamhet och om företaget har transaktioner som inte är bokförda. Transaktionskostnader för tex digitala fakturor tillkommer.

citation mark icon

Min redovisningsbyrå är mer än någon småföretagare någonsin skulle kunna önska sig. Deras expertis och fokus på min verksamhet gör att jag inte behöver oroa mig för allt som har med bokföring att göra. Jag vet att allt är i deras fulla kontroll. Jag känner alltid att jag är deras enda kund. Utomordentlig service. Femstjärnigt.

Martin Luff

RE Group Skandinavien

Kom igång med bokföringshjälp online! Steg för steg

1. Ansök

1. Ansök

Ansök om att få gratis offert via formuläret och fyll i uppgifter om ditt företag.

2. Matcha

2. Matcha

Vi kommer att matcha dig med en helrätt redovisningsbyrå som passar just ditt företag och dina förutsättningar. Därefter kommer du att få en offert.

3. Kom igång

3. Kom igång

Efter att ni har kommit överens om pris och skrivit avtal så hjälper byrån dig igång med kortet och appen – de enda verktygen du behöver använda.

4. Klart!

4. Klart!

Nu är du igång med bokföringshjälp online! Du kan släppa kontrollen och lägga all energi på att driva ditt företag.

Få en gratis offert nu

Fyll i formuläret så matchar vi dig med våra bästa redovisningsbyråpartners.

från 1.890 kr/mån*

Bokföringshjälp - ansök nu

Fyll i för gratis offert

Steg 1 av 3

Hur många jobbar i ditt bolag?

Bokföringshjälp - ansök nu

Ansök om att få gratis offert

Steg 2 av 3

Bokföringshjälp - ansök nu

Sådär! Nu behöver vi bara de sista detaljerna om ditt företag.

När du klickar på “Skicka” kommer vi dela dina uppgifter med en redovisningsbyrå inom 3 arbetsdagar. Sedan kommer en byrå att kontakta dig så fort som möjligt. Om byrån inte uppfyller dina önskemål, kan även vi på Visma komma att kontakta dig för att hjälpa dig vidare. Du kan när som helst återkalla din anmälan genom att kontakta Visma på [email protected].

När du, som representant för ett företag eller motsvarande, anger dina uppgifter ovan kommer Visma även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via Prenumerationshanteraren.

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy.


Detta ingår i paketet:

 • Hjälp med bokföring och rapportering
 • Momsredovisning
 • Lön och utdelning
 • Inkomstdeklaration
 • Årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Smart mobilapp
 • Gratis Visma Spcs Företagskort
 • Programmet Visma eEkonomi
 • Personlig rådgivare

*Priset kan påverkas bland annat av antal anställda, antal verifikationer, verksamhet och om företaget har transaktioner som inte är bokförda. Transaktionskostnader för tex digitala fakturor tillkommer.

Vanliga frågor

Vi strävar efter att matcha dig med en redovisningsbyrå inom 3 arbetsdagar. Sedan kommer redovisningsbyrån att kontakta dig så fort som möjligt.

Aktiebolag och enskild firma kan få bokföringshjälp online. För andra bolagsformer rekommenderar vi dig att själv söka upp en redovisningsbyrå via vår söktjänst.

Du och din redovisningsbyrå håller löpande kontakt och ni kan tillsammans komma överens om att justera hur samarbetet ska se ut.

Nej, vi förmedlar endast tjänsten och att du får kontakt med en extern redovisningsbyrå. Redovisningsbyrån är partner till Visma Spcs, certifierad inom våra program och expert inom bokföring och redovisning. Du kan alltså vara säker på att du får kontakt med en modern redovisningskonsult som jobbar på det mest hållbara och effektiva sättet med våra produkter. Med andra ord, du sparar tid och kan lita på att det alltid blir rätt!

Att ansöka om offert är gratis och inte bindande på något sätt. Om du sen väljer att godkänna offerten kommer du och din redovisningsbyrå tillsammans överens om en bindningstid för bokföringshjälpen.

Tillsammans med din redovisningsbyrå löser ni bokföringen och redovisningsarbetet på smidigaste sätt för dig och ditt företag. Redovisningsbyrån kan också finnas tillgänglig för frågor och funderingar om ditt företag.

När du jobbar med Visma Spcs appar och program kan du alltid vända dig till vår support för hjälp i ditt program, oavsett om du jobbar själv i programmet eller samarbetar med en redovisningsbyrå.

Du är välkommen att mejla oss på [email protected] med dina frågor så besvarar vi dig så fort som möjligt.

Fast månadskostnad

Fast månadskostnad

Slipp oroa dig för oväntade avgifter – med ett fast pris vet du alltid din månadskostnad.

Det blir alltid rätt

Det blir alltid rätt

Låt proffsen sköta pappersarbetet – våra byråpartners löser det åt dig.

Hållbart digitalt samarbete

Hållbart digitalt samarbete

Samarbeta med din byrå online var du än är – slipp pappershögar, resekostnader och spara på miljön.

Mer tid till företagandet

Mer tid till företagandet

Sköt det enkla i appen och låt proffsen hjälpa dig med bokföring. Mer tid till företagandet!