Just nu går det inte att nå oss via chatt, detta pga tekniska problem hos vår leverantör. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på en lösning inom kort.

Bokföringshjälp online - för enskild firma & aktiebolag

Bokföringshjälp

Tycker du det är kul att driva företag men att redovisning, skatter, moms och bokföring är riktigt tråkigt? Med modern bokföringshjälp online kan du samarbeta med våra bästa partners som sköter allt pappersarbete åt dig. Få hjälp med bokföring redan idag! Från 1.690 kr/mån*

Garanterat rätt utan stress

Bokföringshjälp för enskild firma och aktiebolag

Vad innebär tjänsten?

Genom att ta hjälp med bokföringen får du mer tid för det du vill göra – driva ditt företag.

Slipp tänka på bokföring, moms, deklaration och bokslut. Din personliga redovisningskonsult ser till att allt lämnas in i tid och allt pappersarbete blir rätt. Det enda du behöver göra är att fota kvitton med appen som ingår. Och fakturera kunderna förstås!

Givetvis kan du också få ekonomisk rådgivning som får ditt företag att lyckas!


När behöver jag bokföringshjälp?

För vem passar bokföringstjänsten?

Bokföringshjälp är perfekt för dig som precis kommit igång med ditt eget företag men känner att bokföring och redovisning inte riktigt är din grej. Du anlitar hellre ett proffs som sköter redovisningen åt dig.

Du kanske bara har använt ett faktureringsprogram fram tills nu, men närmar dig företagets första deklaration och behöver hjälp med bokföringen? Eller har du kanske testat att bokföra på egen hand men tycker det är för svårt och tidskrävande att lära sig? Oavsett bakgrund så passar vår bokföringshjälp online dig som ny företagare, så du slipper dras med bokföringsångest.


Vad kostar bokföringshjälp online?

Vad kostar bokföringshjälp?

Vår tjänst riktar sig främst till dig som ny företagare. Du kanske har startat själv eller tillsammans med några kompanjoner, men ni har inte anställt ännu.

Om det stämmer in på dig kostar tjänsten från 1.690 kr per månad*. I detta pris ansvarar du för att viktiga dokument såsom kvitton skickas digitalt till din redovisningskonsult. Detta gör du med appen som ingår i paketet. Sen är det bara att luta sig tillbaka – och låta konsulten sköta resten!

*Priset kan påverkas bland annat av antal anställda, antal verifikationer och om företaget har transaktioner som inte är bokförda.


Bokföringstjänst - hur fungerar det?

Hur fungerar det?

Det enda du behöver göra är att gå in i appen och:

 1. Fakturera dina kunder
 2. Fota kvitton och skicka till konsulten
 3. Godkänn inkommande fakturor
 4. Kommunicera med din redovisningskonsult
 5. Klart. Konsulten sköter resten!

Så här kommer du igång med vår bokföringstjänst

Kom igång enkelt

Så här kommer du igång med bokföringshjälp online!

 1. Ansök om att få gratis offert via formuläret och fyll i uppgifter om ditt företag.
 2. Vi kommer att matcha dig med en redovisningsbyrå som passar ditt företag. Därefter kommer du att få en offert.
 3. Efter att ni har kommit överens om pris och skrivit avtal så hjälper byrån dig igång med appen som är det enda verktyget du behöver använda.
 4. Nu är du igång med bokföringshjälp online! Du kan släppa kontrollen och lägga all energi på att driva ditt företag.
Bokföringshjälp online

Blippa. Fota. Done!

Exakt så enkelt är det när du använder bokföringshjälp online. Du shoppar med Visma Spcs-kortet, får sedan en notis i appen som påminner dig om att fota kvittot. Redovisningskonsulten sköter resten och ser till att allt blir rätt, riktigt och inlämnat i tid. High five!

Få gratis offert

Få en gratis offert nu

Fyll i formuläret så matchar vi dig med våra bästa redovisningsbyråpartners.

från 1.690 kr/mån*

Bokföringshjälp - ansök nu

Fyll i för gratis offert

Steg 1 av 3

Bokföringshjälp - ansök nu

Ansök om att få gratis offert

Steg 2 av 3

Använder du ett annat bokföringsprogram idag? I så fall, vilket?

Bokföringshjälp - ansök nu

Sådär! Nu behöver vi bara de sista detaljerna om ditt företag.

När du klickar på “Skicka” kommer vi dela dina uppgifter med en redovisningsbyrå inom 3 arbetsdagar. Sedan kommer en byrå att kontakta dig så fort som möjligt. Om byrån inte uppfyller dina önskemål, kan även vi på Visma komma att kontakta dig för att hjälpa dig vidare. Du kan när som helst återkalla din anmälan genom att kontakta Visma på byra.spcs@visma.com.

När du, som representant för ett företag eller motsvarande, anger dina uppgifter ovan kommer Visma även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via Prenumerationshanteraren.

Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy.


Detta ingår i paketet:

 • Hjälp med bokföring och rapportering
 • Momsredovisning
 • Lön och utdelning
 • Inkomstdeklaration
 • Årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Smart mobilapp
 • Gratis Visma Spcs Företagskort
 • Programmet Visma eEkonomi
 • Personlig rådgivare

*Priset kan påverkas bland annat av antal anställda, antal verifikationer och om företaget har transaktioner som inte är bokförda.

Fast månadskostnad

Fast månadskostnad

Slipp oroa dig för oväntade avgifter – med ett fast pris vet du alltid din månadskostnad.

Det blir alltid rätt

Det blir alltid rätt

Låt proffsen sköta pappersarbetet – våra byråpartners löser det åt dig.

Hållbart digitalt samarbete

Hållbart digitalt samarbete

Samarbeta med din byrå online var du än är – slipp pappershögar, resekostnader och spara på miljön.

Mer tid till företagandet

Mer tid till företagandet

Sköt det enkla i appen och låt proffsen hjälpa dig med bokföring. Mer tid till företagandet!

Vanliga frågor

Vi strävar efter att matcha dig med en redovisningsbyrå inom 3 arbetsdagar. Sedan kommer redovisningsbyrån att kontakta dig så fort som möjligt.

Aktiebolag och enskild firma kan få bokföringshjälp online. För andra bolagsformer rekommenderar vi dig att själv söka upp en redovisningsbyrå via vår söktjänst.

Du och din redovisningsbyrå håller löpande kontakt och ni kan tillsammans komma överens om att justera hur samarbetet ska se ut.

Nej, vi förmedlar endast tjänsten och att du får kontakt med en extern redovisningsbyrå. Redovisningsbyrån är partner till Visma Spcs, certifierad inom våra program och expert inom bokföring och redovisning. Du kan alltså vara säker på att du får kontakt med en modern redovisningskonsult som jobbar på det mest hållbara och effektiva sättet med våra produkter. Med andra ord, du sparar tid och kan lita på att det alltid blir rätt!

Att ansöka om offert är gratis och inte bindande på något sätt. Om du sen väljer att godkänna offerten kommer du och din redovisningsbyrå tillsammans överens om en bindningstid för bokföringshjälpen.

Tillsammans med din redovisningsbyrå löser ni bokföringen och redovisningsarbetet på smidigaste sätt för dig och ditt företag. Redovisningsbyrån kan också finnas tillgänglig för frågor och funderingar om ditt företag.

När du jobbar med Visma Spcs appar och program kan du alltid vända dig till vår support för hjälp i ditt program, oavsett om du jobbar själv i programmet eller samarbetar med en redovisningsbyrå.

Du är välkommen att mejla oss på bokforingshjalp@visma.com med dina frågor så besvarar vi dig så fort som möjligt.

Låt experterna sköta din bokföring. Få mer tid till annat.