Få hjälp med redovisning och bokföring - hitta en redovisningsbyrå eller revisor

Hitta din redovisningsbyrå

Behöver du ett proffs som kan bokföring, fakturering, deklaration eller kan hjälpa till med rådgivning? Vi matchar dig med en av Sveriges bästa redovisningsbyråer. 

...eller vill du hitta en redovisningsbyrå nära dig?

Johannes Gustavsson

Johannes Gustavsson AB

Johannes Gustavsson - Johannes Gustavsson AB

Visma eEkonomi har varit en del av mitt företag sedan starten. Jag och min redovisningskonsult kan tillsammans hitta kvitton, fakturor och andra viktiga dokument i ett och samma verktyg. Det sparar tid och pengar kring den löpande administrationen.

Karl Ragneby

Golfstore Flagship & Studio

Karl Ragneby - Golfstore Flagship & Studio

Jag lämnar allt till min redovisningsbyrå och bara signerar i mobilen - jag behöver inte ens sköta bankgrejen. Jag får ett mejl när det ska betalas och signerar, sen är det klart.

Vanliga frågor
om att hitta redovisningsbyrå

Du kan få hjälp med hur mycket eller lite du vill! När du samarbetar med en redovisningsbyrå kan du själv välja hur mycket av företagets ekonomi du vill sköta själv och hur mycket du behöver hjälp med. '

Till exempel kan du själv sköta större delen av löpande bokföring själv men få hjälp med lön och redovisningstjänster som årsredovisning, bokslut och deklaration. Eller så fakturerar du själv och lämnar bort redovisningen till redovisningsbyrån. Eller kan du lämna bort i princip allt arbete kring din ekonomi och redovisning. Och få löpande information om hur ditt företag mår från din byrå. Allt är möjligt och du kan välja!

Det har aldrig varit enklare att arbeta tillsammans en redovisningsbyrå digitalt. Vår programvara bygger på digitala, automatiserade processer, vilket gör att behovet av fysiska papper minimeras.

Dessutom är samtliga redovisningsbyråer vi matchar dig med utbildade och certifierade i våra program, vilket gör löpande bokföring och redovisning väldigt smidig och effektiv för dig som kund. Oavsett hur långt ifrån din konsult du bor!

När du blir matchad med en redovisningsbyrå eller revisor via oss, kan du vara säker på att du får en auktoriserad revisor och/eller redovisningskonsult. Utöver detta kan du också vara säker att den revisor eller redovisningskonsult du får kontakt med är certifierad i våra programvaror.

I vår tjänst är det behoven som just din verksamhet har som styr. Det innebär att utöver tjänster som bokföring och redovisning, hjälper våra partners även till med bland annat lönehantering, bokslut, årsredovisning, moms och ekonomisk rådgivning. Alla företag har olika behov, och våra partners erbjuder lösningar anpassade för just ditt företag.

Ja, redovisningsbyråerna som vi samarbetar med hjälper många företag i alla dess former i hela Sverige med redovisning. Allt ifrån små enskilda firmor till medelstora företag.

Ja, redovisningsbyråerna som vi samarbetar med hjälper de allra flesta typer av företag i Sverige med redovisning.

Ja, för dig som behöver rådgivning kring företagets ekonomi kan de redovisningsbyråer vi samarbetar med hjälpa till även med tjänster inom rådgivning.

Självklart! För dig som av någon anledning vill byta redovisningsbyrå eller revisor hjälper vi dig att hitta rätt redovisningsbyrå som passar dig.

För dig som använder en annan leverantörs programvara idag hjälper din nya redovisningsbyrå dig att enkelt och snabbt byta till Visma.

Allt för att den löpande bokföringen och all annan redovisning  ska fungera så bra och smidigt som möjligt. Våra programvaror baseras till stor del på autmatisering, vilket våra samarbetspartners är experter på.

Sök en certifierad redovisningsbyrå med kontor nära dig

Hitta min position
Hitta byråer

Få hjälp med bokföring och redovisning digitalt!

Med Bokföringshjälp kan du få hjälp med redovisning online, var du än bor i landet. Passar företagare som vill lägga mindre tid på företagets administration, utan vill lämna bort den helt. Bokföringshjälp erbjuds till aktiebolag och enskild firma och innebär en helheltslösning till ett fast pris.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig! Är du en redovisningsbyrå och vill synas här? Ring 0470-70 61 60 eller mejla [email protected] så berättar vi hur det funkar.

Kontakta oss

Tania El Kabbouchi, byråpartneransvarig