Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer

Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om.

Programspecifika utbildningar

Affärsutveckling med Panalitix

Vill du utveckla din redovisningsbyrå och hitta nya arbetssätt? Vi hjälper dig förnya din byrå tillsammans med Panalitix, ett internationellt affärsutvecklingsprogram.

Affärsutveckla din byrå

Videokurs: Fastpris-skola

Fler och fler byråer väljer fastpris. Gå vår videokurs så får du på 45 minuter veta allt du behöver för att på bästa sätt planera och genomföra övergången från timpris till fastpris.

Framgång med fastpris

Onboarding Free

Gratis webbinarie för den mindre byrån som vill komma igång och få en övergripande systemgenomgång i våra molntjänster som Visma Advisor och Visma eEkonomi.

Kom igång i våra program
Nyheter i våra program

Ta en kaffe med oss

Häng med på våra nyhetswebbinarier. På 20 minuter går vi igenom alla nyheter och tips i dina program. Perfekt för kaffepausen.

Boka gratis

Gratis utbildningar på distans

Lär dig något nytt i år. Anmäl dig idag helt kostnadsfritt och få massor av inspirerande tips och råd.

 • Boosta byråns effektivitet, så får du mer gjort under högsäsongen

  Vill du boosta byråns effektivitet och få mer gjort under högsäsongen? Under det här webbinariet går vi igenom fem vanliga tidstjuvar och hur du blir av med dem för gott.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach.


 • Effektivare arbetssätt i Visma eEkonomi

  Här visar vi varför du ska automatisera stora delar av arbetet med din kund. För oavsett om du sköter bokföringen själv, samarbetar med din kund eller fungerar som rådgivare, kan ni alltid effektivisera arbetet för att nå ytterligare framgång.

  Med Jessica Sjöström & Åsa Ringius Alvarez


 • De tre vanligaste misstagen byråer gör med fastpris

  Många byråer försöker sig på fastpris men långt ifrån alla lyckas. Genom att undvika de vanligaste fallgroparna sparar du både tid, tålamod och tusenlappar.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach


 • Nyheter i dina program

  Förbered dig på ett nyhetsmaraton. Här går vi igenom alla nyheter som skett i Visma eEkonomi, Visma Advisor och Visma Advisor Period & År.


 • Utveckla din byrå med ett vinnande koncept

  Vill du satsa på att utveckla din byrå och ta itu med allt det där som går att förbättra men aldrig blir av? Som digitalisering, prissättning, effektivisering eller rådgivning. Panalitix metodik hjälper dig identifiera dina mål och vad du behöver prioritera.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach och Jan Söderqvist, branschexpert.


 • Arbeta smart med dina årsavslut

  Utbildningen vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda Visma Advisor Period och År. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Advisor Period & År automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.


Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare