Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer

Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om.

Programspecifika utbildningar

Digitalt event: Visma Now 5/10

Boka dig idag på höstens viktigaste event, Visma Now. En färgsprakande show där vi också utser vi också Sveriges bästa redovisningsbyråer i Visma Accounting Awards.

Visma Now 5/10

Videokurs: Fastpris-skola

Fler och fler byråer väljer fastpris. Gå vår videokurs så får du på 45 minuter veta allt du behöver för att på bästa sätt planera och genomföra övergången från timpris till fastpris.

Framgång med fastpris

Onboarding Free

Gratis webbinarie för den mindre byrån som vill komma igång och få en övergripande systemgenomgång i våra molntjänster som Visma Advisor och Visma eEkonomi.

Kom igång i våra program
Nyheter i våra program

Ta en kaffe med oss

Häng med på våra nyhetswebbinarier. På 20 minuter går vi igenom alla nyheter och tips i dina program. Perfekt för kaffepausen.

Boka gratis

Gratis utbildningar på distans

Lär dig något nytt i år. Anmäl dig idag helt kostnadsfritt och få massor av inspirerande tips och råd.

  • Arbeta smart med dina årsavslut

    Utbildningen vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda Visma Advisor Period och År. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Advisor Period & År automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.


Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare