Redovisningsprogram

Allt i samma byråpaket

I paketet Visma Smarta Byrån kan du som redovisningskonsult fixa deklaration, bokslut, bokföring och löner för alla dina kunder. En helhetslösning för dig som brinner lite extra för just det här med redovisning!

Säg hej till din nya helhetslösning

I Visma Smarta Byrån hittar du alla redovisningsprogram du behöver, på ett och samma ställe, i ett och samma paket. Och självklart med en inloggning. Som en extra present för att vi gillar dig: En helt unik prismodell, där du betalar månadsvis i efterskott och utan bindningstid. Inte så dumt va? 

Se ett klipp och kolla hur våra redovisningsprogram funkar i Visma Smarta Byrån

Beställ ditt nya byråpaket idag

Visma Smarta Byrån

från 269 kr/månad och per konsult

  • Alla program du behöver
  • En inloggning till alla kunder
  • Hantera obegränsat antal kunder
  • Gratis byråpartnerprogram
  • Unik prismodell med månadsbetalning i efterskott, utan bindningstid
Joachim Olofsson

ERA Revisorer i Norr AB

 Joachim Olofsson - ERA Revisorer i Norr AB

”Vi har jobbat med Visma Spcs i flera år på grund av helhetslösningen som Visma Spcs levererar i sitt byråpaket. Vi ser en bättre lönsamhet med alla funktioner i Visma Smarta Byrån."

Tintti Dahlin

Natural Numbers

Tintti Dahlin - Natural Numbers

"Vi är pro Visma Spcs så det sjunger om det! Vi använder bara Visma Smarta Byrån och med en helhetslösning blir arbetet strömlinjeformat och alla jobbar på samma sätt enligt samma processer."

Erika Wårstam

Deskjockey

Erika Wårstam - Deskjockey

"Inom loppet av 5 minuter kan årsredovisningen vara signerad av kund och inlämnad till Bolagsverket. Allt klart, ingen väntan och jag kan släppa det bolaget och gå vidare till nästa. Det är så smidigt!"

Johanna Ottvar

Redovisningsbyrån Redo

Johanna Ottvar - Redovisningsbyrån Redo

"Visma Advisor är kärnan i vår verksamhet. Där har vi bevakningslistor, kundregistret, tidrapportering, fakturering och därifrån kommer vi åt redovisningsprogram i Visma Smarta Byrån."

Så byter du till Visma Smarta Byrån

Det är lätt som en plätt och du behöver inte bekymra dig för förlorad data eller annat krångel. Vi ser till att du får med dig alla dina kunder - och hjälper dig igång. Gratis såklart. Boka rådgivning så snackar vi om hur vi löser flytten på bästa sätt för just dig.

Upplev Visma Smarta Byrån


Se en gratis demofilm


Gratis rådgivning

400+ integrationer

Och det bästa av allt! Visma Smarta Byrån är kompis med sjukt många andra företag och program. Så oavsett om du vill ha digital signatur, attestflöde eller ett program för tid & projekt så kan du mixa och matcha som du vill! Här är några av våra mest populära för dig i redovisningsbranschen.

SEB eller kanske annan bank?

Med vår bankkoppling blir allt nästan lekande lätt. Saker matchas nästan utan du hinner blinka. Vi har integration till de flesta bankerna.

Byggbranschens bästa

Resursplanering, tidrapportering, offerter och fakturering. Med Bygglets projektverktyg får du och dina kunder koll på rubbet. Skönt va?

Tid & projekt

Föreställ dig underlag för både faktura och lön samt en tydlig överblick över dina kunders projekt, fyllt med schyssta tårtdiagram, staplar och grafer.

Smart fakturahantering

Attestera, kontera och betala fakturor behöver alla företag göra. Med Rillion kan du göra arbetet med dina kunders fakturering lite roligare och så mycket snabbare!

Smarta beslutsunderlag

Oxceed uppdateras med företagets bokföringsdata för att kunna bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag.

Vanliga frågor
om våra redovisningsprogram

Såklart kan du byta till våra redovisningsprogram i Visma Smarta Byrån. Och byta bokföringsprogram på köpet. Det lättaste är att du bokar en gratis rådgivning med oss så hjälper vi dig med flytt av data, kunder och självklart hur du kommer igång på bästa sätt. Det är nästan som en flytt. Vi packar ihop allting åt dig och sedan kör vi alla sakerna och till och med hjälper till med uppackningen. Det vi gör bättre än en flyttfirma är dock att det är gratis!

Men alla flyttar är unika, och det är även du! Så om du vill byta till oss, oavsett om det är från Fortnox eller Björn Lundén så snackar vi gärna med dig om just hur vi gör din flytt alldeles unik och speciell. Nästan så att du vill skicka en blomma till oss efteråt.

Boka gratis rådgivning

Du kan få hjälp med utbildning i våra program och väljer själv om du vill köra en mini-kom-igång eller helt enkelt en heldagsutbildning.

Vill du finslipa detaljerna? Vi har specialisthjälp för dig oavsett om du vill anpassa bevakningslistor, jobba med budget, digitala underlag, lönehantering eller få mer koll på vårt program.

När du sedan jobbar i våra program är det alltid bra att ha koll på våra gratis utbildningar. Här kan vi ge massor tips och tricks. Det vi jobbar främst med är just tid, hur du får mer tid över när du jobbar på bästa sätt i våra program.


Våra kom igång-utbildningar

Du som sköter företagets ekonomi åt flera kunder kan enkelt samarbeta med alla företag, oavsett om det är aktiebolag, enskild firma eller förening. Det bästa arbetssättet är just när du delar dina arbetsuppgifter med dina kunder. 

Samarbeta kan du göra på flera olika sätt. Det vanligaste är i bokföringsprogram som tar hand om både bokföring och fakturering där din kund exempelvis fakturerar och du gör resten, till och med årsredovisning. För lönehantering kan du samarbeta genom att din kund och deras anställda har en app där de själva registrerar sin tid som sjukfrånvaro eller fixar utlägg så att allting redan är gjort när det är dags för lönekörning. Du kan också samarbeta gällande tid och projekt. Läs mer om hur det funkar här:

Samarbeta gällande bokföring och fakturering

Smartare lönehantering

Så här jobbar du med tid och projekt

Vi har support i världsklass, vi menar det. Du kan ringa eller varför inte hänga på vårt forum där du får hjälp av oss, eller andra byråexperter som är gamla i gamet så att säga. Och vi har samlat all information på vår supportsida för våra redovisningsprogram. 

Vi har också en sprillans ny AI-assistent i flera av dina nya redovisningsprogram. Där du kan fråga typ vad som helst, eller ja snarare något i programmet du behöver hjälp med. Dygnet runt, även om vi rekommenderar att du sover istället för att jobba på nätterna.

Kolla in sajten för support 

Redan när du blir Byråpartner kan du få tillbaka en del av intäkterna på nya och betalande samarbeten. Vi snackar om 30%! Att bli byråpartner är dessutom gratis. Låter det intressant?

I vårt program har vi flera nivåer, och då får bättre och bättre förmåner. Nivå 2 kallar vi certifierad byråpartner och här blir du också marknadsförd på vår hitta byråkarta, den där alla företagare som letar efter en ny redovisningsbyrå hamnar.

I vår absolut högsta nivå blir du premium byråpartner. Det öppnar en liten överaskningslåda hos oss på med unika förmåner för just våra Premium Byråpartners. Vi kan locka med ord som coachning och nya kunder. Men det är först när du når denna nivå du tar del av hemligheterna. Checka in vår sajt för att veta mer.

Bli Byråpartner

Redovisning online. Bokföring online. Molntjänster. Webbaserat. Kärt barn har många namn och självklart är vårt byråpaket fyllt av digitala redovisningsprogram med smarta funktioner.

Fördelen med online redovisningsprogram är att programmen liksom snackar med varandra och att det mesta sköts realtid. Det är faktiskt nästan så att det inte känns som att du har flera program utan bara löser alla dina kunduppdrag på bästa sätt i ett och samma flöde. 

Men är du lite smått förälskad i några av våra lokalt installerade program som Administration eller Lön 600 kan du skräddarsy ditt byråpaket med just dessa. Men ring oss så snackar vi mer!

Vad roligt att du är kund hos Visma Spcs och du är sååå välkommen att byta till Smarta Byrån. Här finns lite olika scenarion beroende på vilka program du redan har hos oss. Om du har ett lokalt installerat byråstöd är första rekommendationen att börja jobba i Advisor. Läs mer på en egen sida som passar dig som redan är kund. 

Du får självklart också snacka med oss så fixar vi det bästa just för dig!

Jag är redan kund

Kontakt

Tania El Kabbouchi, expert på redovisningsprogram i Visma Smarta Byrån
Tania El Kabbouchi på Visma Spcs

Vi hjälper din redovisningsbyrå

Har du funderingar på vad vi kan göra för din redovisningsbyrå? Ring en av våra byråexperter eller boka in 30 minuters gratis rådgivning! Oavsett om du är en sprillans-ny-redovisningsbyrå eller en byrå-som-varit-i-gamet-länge och vill byta till Visma Smarta Byrån NU. Vi lovar, du får minst ett tips.

Alltid med Visma Spcs