Reseräkning – mall att ladda ner! (PDF)

På jakt efter en mall för reseräkningar?  Eller behöver du en körjournal kopplat till reseräkningen för dina företagsresor? Vi erbjuder dig gratis mallar för att underlätta ditt företagande.

HR & personal > Reseräkning

Mall för reseräkning (med körjournal) 

Vår mall är speciellt uppskattad av företagare med enskild firma, som säkert vill dokumentera sina företagsresor och få ut sin milersättning. Reseräkningsblankett med körjournal kan användas för att skriva reseräkning, oavsett om du har företagsbil eller använder egen privat bil i företagssammanhang. Vill du uppgradera direkt rekommenderar vi Visma Lön 300 eller 600 tillsammans med Visma Utlägg.

Vår reseräkningsmall är framtagen för att användas i Adobe Acrobat Reader. Tänk på att använda punkt istället för kommatecken när du arbetar med decimalavgränsning.

Mall för reseräkning

LADDA NER MALL (pdf)

Varför erbjuds mallar i PDF och inte Excel?

Det finns många gratismallar för reseräkning och traktamente i filformatet Word och Excel, som har motsvarande funktionalitet som i våra PDF-mallar. Det finns dock en del fördelar med att välja en PDF-mall för sina reseräkningar:

  • PDF fungerar på i princip alla datorer och i alla webbläsare, vilket gör att du kan dela filerna med kollegor eller myndigheter och lita på att de kan öppna dem.
  • PDF-dokument blir ofta snyggare än Word- och Exceldokument vid traktamente för utskrift.

 Lästips! Utläggshantering automatiskt och flexibelt i mobilen –Visma Utlägg

Ansvarsbegränsning

Visma Spcs har tagit fram blanketterna ovan i syfte att underlätta för dig som företagare. Information och beräkningar på blanketterna bygger på tillgängliga och aktuella lagar och regler. Visma Spcs ansvarar emellertid inte för hur blanketterna används eller för eventuella följder av att beräkningar på dem inte blir korrekta.

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi