« Utbildning / Visma Administration

Utbildning i Visma Administration - alla kurser

Se alla utbildningar i vårt affärssystem för småföretag och redovisningsbyråer.

Boka kom igång-hjälp

Perfekt för dig som är ny. Kom igång med hjälp av ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter till vidareutbildning.

Boka nu

Boka specialisthjälp

För dig som vilI ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner i ditt program.

Boka nu

Jobba smart


GRATIS FILM

Ska du använda pdf-faktura eller e-faktura? 

Se filmen där våra experter förklarar skillnaden med att använda e-faktura jämfört om du mejlar en pdf-faktura till din kund. Se även vad Skatteverket och FAR har för tankar om e-fakturor och hur det påverkar våra företagare. Filmen är 14:30 minuter.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta effektivt med bokföringsmodulen i Visma Administration

Se filmen hur du arbetar smartare och effektivare i bokföringsmodulen. Du lär dig bland annat använda genvägar/snabbkommandon, konteringsmallar och digitala funktioner. Filmen är 1:14.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta effektivt med lager i Visma Administration 1000/2000

Se filmen hur du arbetar smartare och effektivare i lagermodulen. Vi går bland annat igenom avstämning lager, inventering och om något går fel. Filmen är 1:17.

Se film


GRATIS FILM

Arbeta digitalt och hållbart i Visma Administration

För dig som vill arbeta med programmets alla digitala funktioner och här lär du dig bland annat att skicka och ta emot e-fakturor, digitala kvitton via Visma Scanner och betalningspåminnelse via Visma AutoCollect. Filmen är 1:12.

Se film


GRATIS FILM

Så funkar Peppol för e-faktura

Peppol används när du skickar och tar emot e-fakturor. Här lär du dig om Peppols standard och regelverk, när du behöver Peppol-ID och i vilket syfte. Filmen är 28 minuter.

Se film


DIGITAL UTBILDNING

Bli digital i Visma Administration 500/1000/2000

Här lär du dig hur du jobbar med programmets digitala funktioner och finesser för att bli mer effektiv. Vi går in på områden som försäljning, inköp och bokföring. 

Läs mer och boka

Få bästa starten


DIGITAL UTBILDNING

Grundkurs i Visma Administration 500/1000/2000

Digital utbildning där vi går igenom grundläggande funktioner för dig som är ny användare, eller för dig som har använt programmet ett tag men känner dig osäker. 

Läs mer och bokaHanna Carmvall

Gör det själv

Vi har många alternativ om du vill komma igång på egen hand. Vi har samlat allt på vår supportsida för Visma Administration.

Supportsida 

Relaterade utbildningar

Se alla bokföringskurser