Kickstart för att digitalisera din redovisningsbyrå

4900 kr

Välj tillfälle

Frågor om kursen?
Telefon 0470-70 61 50
E-post [email protected]
Kontakt Kontakta oss
Bokningsvillkor Se villkor

Kickstart för att digitalisera din redovisningsbyrå

Den här utbildningen vänder sig till Byråledare och Byråägare som vill digitalisera sin byrå med Visma Spcs.

Utbildningsform

I klassrum

Kunskapsnivå

Grundkurs

Varaktighet

2 dagar

Förkunskaper

Du skall vara Byråledare eller ägare till en Redovisningsbyrå och ha god kännedom om ert företag.

Innehåll

Det här är en 2 dagars kickstart för dig som Byråägare/Byråledare som driver en redovisningsbyrå med minst 3 anställda och som är redo att digitalisera med Visma Spcs men som även vill bygga en hållbar och lönsam byrå.

Under den här utbildningen får du koll på hur branschen förändras och varför du ska digitalisera din redovisningsbyrå. Tiderna förändras väldigt snabbt, tekniken utvecklas i ett rasande tempo och förutsättningarna för dina kunder förändras.

Vi går igenom hur du arbetar smart och effektivt i Visma Smarta Byrån och hur det bidrar till att frigöra kapacitet, skapa lönsamhet och kapar era arbetstoppar. Här kommer vi gå in mer i Vismas program Visma eEkonomi, Visma Advisor, Visma Lön Smart, Visma Skatt och Bokslut Pro, Visma Ekonomiöversikt. Det blir en kombination av teori och praktiska exempel på hur ni kan förbättra era arbetsprocesser och tjänster.

Du får även skapa din egna affärsplan utifrån din byrås förutsättningar och vad som är viktigt för er att fokusera på. Vi stöttar dig i arbetet med affärsplanen där du sätter din byrås vision, mål och vilka områden ni ska fokusera på.

Vi kommer att jobba igenom alla de viktiga frågorna som hur du kan:

  • Förändra din affärsmodell, fastpris
  • Skapa nytt kunderbjudande
  • Effektivisera din organisation och frigöra kapacitet
  • Erbjuda rådgivning

Efter utbildningen har du verktyg, metoder och kunskap för att genomföra din digitaliseringsresa. T ex hur du kan byta affärsmodell och paketera nytt kunderbjudande.
Du har även en tydlig plan med mål för att driva digitaliseringen och förståelse för hur du kan arbeta digitalt och effektivt med Vismas program.

Välkommen till två dagar fyllda med inspiration, lärande och framåtriktade strategier.


Kurstid

Dag 1: 09.00-17.00
Dag 2: 08.30-16.00

Övrigt

Utbildningen hålls av våra egna lärare som har coachat hundratals byråer, dom har goda kunskaper i Visma Smarta Byrån och hur du digitaliserar en redovisningsbyrå. Du får även tillgång till vår e-learning plattform med inspelade kurser och mallar. Efter utbildningen kommer vi ha en digital uppföljning med hela gruppen och du har även tillgång till våra byråcoacher.

Vår rekommendation är att delta minst 2 personer från byrån.

Bokningsvillkor


Lärare

Lärare som håller i denna utbildning vid olika tillfällen