Boka specialisthjälp - Visma eEkonomi

Våra erfarna specialister skräddarsyr ett utbildningsupplägg och innehåll som passar dina behov och utmaningar.

Visma eEkonomi

Boka specialisthjälp

För dig som vill ha hjälp med rådgivning i specifika frågor och djupgående information hur du kan komma igång och använda olika funktioner. 

Behöver du mer information? Läs vanliga frågor.

Visma eEkonomi/Visma Lön Smart

Boka kom-igång hjälp

Perfekt för dig som är ny och ska jobba i både Visma eEkonomi och Visma Lön Smart. Kom igång med hjälp av ett skräddarsytt upplägg med genomgång av inställningar, arbetssätt och grundläggande funktioner med möjligheter till vidareutbildning.

Behöver du mer information? Läs vanliga frågor.

Det här får du med specialisthjälpen

Fördjupning Kassa och Bankhändelser

Fördjupning Kassa och Bankhändelser

Vi hjälper dig att arbeta på rätt sätt från start. Vare sig du behöver hjälp att rätta det du matchat fel eller hur du får ett bra arbetsflöde så passar just dig.

Omstart av företag

Omstart av företag

Oftast sker omstarter när man vill börja om från början eller råkat ange fel räkenskapsår i programmet. Vi säkerställer så att omstarten blir så smidig som möjlig och ser till att allt blir som det ska.

Kom igång i Visma eEkonomi

Kom igång i Visma eEkonomi

Är du ny i programmet och känner att du vill ha hjälp och stöttning i början av resan så finns vi här för att säkerställa att du arbetar i programmet på rätt sätt.
Det gäller allt i från en genomgång av hela programmet eller specifika programdelar.

Lär dig arbeta digitalt

Lär dig arbeta digitalt

Vill du arbeta effektivt, hållbart och automatiserat så hjälper våra specialister till med att digitalisera ert företag. Drömmer du om att slippa pappersarbetet och börja ta emot era leverantörsfakturor direkt in i ekonomisystemet till att betala fakturorna via en bankkoppling så finns vi här för att ge dig den bästa upplevelsen.

Denna kalender är skapad av BokaMera logo BokaMera, ett bokningssystem hos Visma Spcs.

Vanliga frågor

Du bokar en tid som passar dig. Vi ringer upp på den avtalade tiden och delar skärm med dig via programmet Teamviewer samtidigt som vi går igenom dina frågor. Innan bokningstillfället ska du ha laddat ner Teamviewer via: https://www.898.tv/vismatv

Vid eventuellt förhinder ska av/ombokning ske senast 12 h före avtalad tid till: [email protected]