Våra bästa tips på bra poddar om företagande 2023

Är du nyfiken på livet som egenföretagare? Eller är du redan där, men letar inspiration? Vi har samlat våra bästa tips på bra poddar om företagande och entreprenörskap.

Personlig utveckling för företagare > Bra poddar

Bästa poddarna 2023 (enligt oss)

 De listade poddarna, samt många fler, hittar du på podplay.com. Mycket nöje!

 • Företagarpodden 

  Organisationen Företagarna driver en egen podcast där vd:n Günther Mårder är programledare. Lättsam och matnyttig kunskap, perfekt anpassat för dig som driver företag.
 • Skapa till 100

  Hur odlar man lusten att vara kreativ - och hur fortsätter man att skapa genom livet? I den här podden bjuds inspirerande gäster in för att snacka om drivkrafter och inspiration men också om tvivel och prestationsånget - allt som hör till ett kreativt liv.
 • Framtidens E-handel

I podden bjuds entreprenörer och specialister inom direct-to-consumer e-handel in. Lyssna till gästernas inspirerande resor, men också värdefulla tips och råd kring att bygga framgångsrika D2C varumärken.

 • Digitalpodden 

  Digitalpodden drivs av journalister på Dagens Industri Digital, en systertidning till Dagens Industri. Här kan du följa spännande startups och ta del av teknikjättarnas senaste upptåg. Passar dig som vill hålla koll på omvärlden ur ett digitalt perspektiv!
 • Karriärpodden 

  Gillar du att inspireras av andra framgångsrika ledare? Då är Karriärpodden något för dig! Eva Ekedahl intervjuar Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare om deras karriärer. 
 • Entreprenörsdriv

  Entreprenörsdriv är podcasten för alla entreprenörer och småföretag. Syftet är skapa driv genom att dela erfarenheter inom entreprenörsskap och företagande.
 • Solopreneurpodden

  Här lyfts alla delar i företagandet på ett ärligt sätt. En mix av gäster och kunskap inom onlineföretagande. Podden passar både för dig som är företagare eller vill bli

Lev ut din passion

Här är bokföringsprogrammet för dig som driver företag eller som har en helt-fantastisk-affärsidé-du-måste-förverkliga-nu. Bokföringen puttrar på tryggt och säkert i bakgrunden och skapas av sig självt, simsalabim.

Visma eEkonomi

Lev ut din passion