Aktuellt i Redovisningsbranschen

Frågor om kursen?
Telefon 0470-70 61 50
E-post [email protected]
Kontakt Kontakta oss
Bokningsvillkor Se villkor

Aktuellt i Redovisningsbranschen

Webbinariet vänder sig till Byråledare, ägare eller du som arbetar på en redovisnings- eller revisionsbyrå och vill ta del av det senaste i branschen.

Utbildningsform

Webbinarium

Kunskapsnivå

Grundkurs

Förkunskaper

Du arbetar i Redovisnings- eller Revisionsbranschen och vill säkerställa att du navigerar rätt i framtiden.

Innehåll

Redovisningsbranschen genomgår en snabb förändring, driven av snabba teknologiska framsteg och en skiftande marknadsdynamik med nya aktörer. Digitalisering och artificiell intelligens (AI) är inte längre bara ord utan en verklighet som redan nu påverkar en hel bransch. Som ägare eller anställd inom en redovisningsbyrå står du mitt i denna omvandling. Hur skall jag som ägare till en byrå förhålla mig till det och vad är viktigt för mig att veta för att hänga med i den snabba utveckling som sker. Jan Söderqvist, Visma Spcs branschexpert, bjuder in dig till ett webbinarium där han delar med sig av sina insikter och expertis om de senaste trenderna och utmaningarna i redovisningsbranschen.

Detta är en unik chans för dig som ägare eller redovisningskonsult att få en djupare förståelse för de förändringar som sker och hur du kan navigera din byrå eller din karriär framåt.

Kurstid

45 minuter

Övrigt

Webbinariet hålls av vår egen lärare som har coachat hundratals byråer och har goda kunskaper i Visma Smarta Byrån och hur du digitaliserar en redovisningsbyrå.

Bokningsvillkor