Ko

Support för Visma Koncern

Kontakta supporten

Behöver du hjälp i ditt program? Vi finns här för dig.

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Ladda ner senaste versionen

Under Ladda ner och uppdatera kan du ladda ner den senaste versionen av dina program

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Säkrare lösenord på vismaspcs.se

Vi gör inloggningen säkrare till vismaspcs.se genom att använda ett mer avancerat lösenord.

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Byt dator med program från Visma Spcs

Johan visar hur du flyttar över ditt företag från en dator till en annan med lokalt installerade program från Visma Spcs. Tänk på att om du använder våra ...

Uppdatera program från Visma Spcs

Gustav visar hur du laddar ner och uppdaterar till den senaste versionen av ditt program. Tänk på att om du använder våra molnbaserade tjänster istället, ...