Om Visma Spcs

Det här brinner vi lite extra för

Det är inte i framtiden vi driver utvecklingen framåt. Det är idag. För oss på Visma Spcs är det självklart att bidra och vara med och forma det samhälle vi lever i.

En grönare framtid

Se hur

Lokala partnerskap

Växjö!

Fler företag i Sverige

Läs mer

THIS IS US

Ekonomisystem för din passion

Vår passion är bokföring, fakturering och lönehantering. Men de flesta som startar företag brinner för något helt annat, och det är ju precis så det ska vara, för det är då det blir riktigt bra. Det är därför vi gör våra produkter så lättbegripliga och självkörande vi bara kan. Så att våra kunder kan fokusera på det de gillar allra bäst, sitt eget företag. Helt enkelt, ekonomisystem för din passion.

Gamla i gamet

Japp, Visma Spcs grundades på 80-talet. Så vi kan det här med företagande.

1, 2, 3 eller 500

På Visma Spcs är vi över 500 medarbetare. Allt från kodninjor till supportstjärnor.

Techiga?

Definitivt, vi ingår i Visma Group som är en av Europas ledande tech-koncerner.
 

Huvudkontor

Vår bas ligger i Växjö, men såklart finns vi även i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Jobba hos oss

Vår arbetskultur betyder mycket för oss på Visma Spcs. Vår värdegrund utgörs av fyra värderingar; Entrepreneurial, Dedicated, Responsible och Inclusive. De är mer än vackra ord, de är grunden i allt vi gör för att kunna växa och utvecklas tillsammans. För växer du, så växer vi.

Jobba hos oss

Säg hej till ledningsgruppen
Charlotte von Sydow, VD, Visma Spcs
Hanna Carmvall

Campaign Manager

Hanna Carmvall - Campaign Manager

Det är kul att driva eget vid sidan av mitt jobb som projektledare på Visma Spcs. Jag lär känna våra kunder mer genom att vara egenföretagare själv.

Simo Panas

Business Owner

Simo Panas - Business Owner

Det bästa med att jobba på Visma Spcs är att få höra våra kunder berätta om hur de faktiskt blivit mer lönsamma, effektiva och hållbara. Samtidigt som de faktiskt har roligare på jobbet. Det ger en kick för mig och mina grymma kollegor.

Maria Johansson

Säljare

Maria Johansson - Säljare

Det bästa med mitt jobb är mina fantastiska kollegor, mötet med andra människor och hjälpa företag att arbeta modernt och effektivt. Visma Spcs är dessutom en arbetsplats som verkligen sätter oss som jobbar här i fokus!