Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer

Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om.

Programspecifika utbildningar

Affärsutveckling med Panalitix

Vill du utveckla din redovisningsbyrå och hitta nya arbetssätt? Vi hjälper dig förnya din byrå tillsammans med Panalitix, ett internationellt affärsutvecklingsprogram.

Affärsutveckla din byrå

Videokurs: Framgång med fastpris

Under en timme kommer du få veta allt du behöver veta för att på bästa sätt planera och genomföra övergången från timpris till fastpris.

Gå vår fastpris-skola

Marknadsanalys med vår branschexpert

Varje år startas 1000 nya redovisningsbyråer. Vilka är de och hur påverkar de marknaden? Lyssna på webbinariet och få rapporten.

Marknadsanalys med Jan Söderqvist
Visma Now

Visma Now 16 mars

Snart är det dags för vårens digitala event. Här kommer vi att visa vad som finns att vinna på att bli en mer digital byrå. Vi djupdyker i några av våra molntjänster och pratar om hur du blir mer lönsam med fastpris. Självklart är Visma Now kostnadsfritt.

Mer om Visma Now

Gratis utbildningar på distans

Lär dig något nytt i år. Anmäl dig idag helt kostnadsfritt och få massor av inspirerande tips och råd.

 • Utveckla din byrå med ett vinnande koncept

  Vill du satsa på att utveckla din byrå och ta itu med allt det där som går att förbättra men aldrig blir av? Som digitalisering, prissättning, effektivisering eller rådgivning. Panalitix metodik hjälper dig identifiera dina mål och vad du behöver prioritera.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach och Jan Söderqvist, branschexpert.


 • Digital byrå med Visma

  Under den här timmen visar vi hur du blir en helt digital redovisningsbyrå med Visma Smarta Byrån. Framförallt hur du arbetar effektivt med dina kunder från första verifikationen till bokslut och deklaration. När du arbetar med kunderna i Visma eEkonomi automatiseras boksluts och deklarationsprocessen, vilket ger dig tid över till annat under högsäsongen.

  Med Åsa Ringius Alvarez, Business Development Consultant


 • Boosta byråns effektivitet - så får du mer gjort under högsäsongen

  Vill du boosta byråns effektivitet och få mer gjort under högsäsongen? Under det här webbinariet går vi igenom fem vanliga tidstjuvar och hur du blir av med dem för gott.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach


 • Arbeta enkelt med dina kunder i Visma eEkonomi

  Här visar vi hur du automatiserar arbetet med din kund i Visma eEkonomi. Oavsett om du sköter bokföringen själv, samarbetar med din kund eller fungerar som rådgivare, kan ni alltid effektivisera arbetet för att nå ytterligare framgång.

  Med Jessica Sjöström & Åsa Ringius Alvarez Visma Spcs


 • Visma Advisor - en klar fördel för din byrå

  Vismas webbaserade Byråstöd - Advisor - Ger en rad fördelar och tidsvinster till alla byråer. Vi kommer att visa på vilka, och även vilka skillnader som finns om man jämför med lokalt installerade Byråstöd. Passa på att få en bra bild av programmet och hur ni gör för att komma igång. Bli mer effektiv och digital i din vardag.

  Med Susanne Friman och Joachim Malmsten Visma Spcs


 • De tre vanligaste misstagen byråer gör med fastpris

  Många byråer försöker sig på fastpris men långt ifrån alla lyckas. Genom att undvika de vanligaste fallgroparna sparar du både tid, tålamod och tusenlappar.

  Med Marcus Schirén, Business Improvement Coach


 • Nyheter i dina program

  Förbered dig på ett nyhetsmaraton. Här går vi igenom alla nyheter som skett i Visma eEkonomi, Visma Advisor och Visma Advisor Period & År.


 • Arbeta smart med dina årsavslut

  Utbildningen vänder sig till redovisningsbyråer som ska börja använda Visma Advisor Period och År. Du som driver redovisningsbyrå vet att vissa perioder är mer intensiva än andra. Först är det alla bokslut, sedan deklarationer. Visma Advisor Period & År automatiserar arbetet med bokslut och skatt, och du får mer tid över – även i högsäsong.


 • Onboarding FREE

  Utbildningen riktar sig mot den mindre redovisningsbyrån som vill komma igång och få en övergripande systemgenomgång i Visma Advisor, Visma eEkonomi, Visma Advisor Period & År samt Visma Ekonomiöversikt och förstå hur produkterna samverkar med varandra.


Thomas Löfvenhamn Sebastian Bäckström Emma Parai-Arnesson Jan Edlund

Lär känna våra lärare

Det viktigaste för våra lärare är att du lämnar utbildningen med nya kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete. De har alla lång erfarenhet av ämnet de utbildar i.

Se våra lärare