Ladda ner/uppdatera

Så här laddar du ner eller uppdaterar ditt lokalt installerade program.

Steg för steg:

1.

Klicka på ladda ner

När du klickar på ladda ner här nedanför kommer du först till inloggningen för nerladdning av program.

2.

Logga in

Du loggar in med din e-postadress och ditt lösenord.

Har du glömt ditt lösenord klickar du på knappen Glömt lösenord

3.

Välj program

När du har loggat in ser du en lista med alla program som ditt företag har tillgång till. Välj det program som du vill hämta och klicka på ladda ner så börjar nerladdningen av filen.

Saknar du ett program i listan? Kontrollera så att du är inloggad på rätt kundnummer.

4.

Installera

När hämtningen av installationsfilen är klar så kan du installera programmet eller uppdateringen genom att köra filen.

Installerar du en uppdatering rekommenderar vi alltid att du tar en säkerhetskopia på dina företag först.