Vi vill skapa ett småföretagarklimat i världsklass

Livet som småföretagare kan vara roligt och utmanande. Men det kan också kännas ensamt och lite krångligt. Uppgång som nedgång. Framgång som motgång. Bra tider som dåliga tider. Vi som arbetar på Visma Spcs har bestämt oss för att alltid finnas vid företagarnas sida och göra allt vi kan för att du ska få ett så bra småföretagsliv som möjligt.

För att skapa ett småföretagarklimat i världsklass utvecklar vi program och tjänster som förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet. Dessutom bidrar vi gärna med erfarenheter och kunskap. Vi har själva varit småföretagare och vet hur viktigt det kan vara att få råd och stöd.

Livet på Visma Spcs

Vi på Visma Spcs söker hela tiden efter fler duktiga och engagerade medarbetare. Vi tror att engagerade medarbetare ger glada och nöjda kunder. Det är även en av anledningarna till att vi gjort oss kända för en generös personalpolitik med breda satsningar på kompetensutveckling.

VILL DU JOBBA HOS OSS?

För hela landets småföretagare

Sedan starten för över 30 år sedan har vi arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs och större delen av landets gymnasieskolor använder våra program i sin utbildning.  Vi hade inte kunnat få ett bättre betyg.