Support för Visma Ekonomiöversikt

Kontakta supporten

Behöver du hjälp i ditt program? Vi finns här för dig.

Kontakta oss

Begränsa åtkomst till kommentar

Nu kan du begränsa användarnas åtkomst till kommentarer. En ny användare har som standard fullständig behörighet till kommentarer, men detta kan ändras via Inställningar – Behörigheter. Du kan välja på: Ingen åtkomst och Enbart läsbehörighet.

Affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Nytt i Visma Ekonomiöversikt

Nedan kan du läsa om nyheter och förbättringar i den nya versionen av Visma Ekonomiöversikt. Vill du läsa mer om funktionerna länkar vi till hjälpavsnitten.