EF

Support för Visma Enskild Firma

Ladda ner senaste versionen

På sidan Ladda ner och uppdatera kan du ladda ner den senaste versionen av ditt program.

Du kan också välja Hjälp - Uppdatera programversion inne i ditt program för att installera senaste version.

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Microsoft upphör med support för operativsystemet Windows 7

Från den 14 januari 2020 upphör Microsoft med support på Windows 7. Efter det datumet går det inte längre att få säkerhetsuppdateringar från Windows Update som skyddar datorn. Microsoft rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 före januari 2020, för att undvika att du hamnar i en situation där du behöver service eller support.

Byta till Visma eEkonomi

Är du sugen på att bokföra och fakturera på webben istället?  På sidan Byta till Visma eEkonomi kan du läsa mer om vad ett byte skulle innebära för dig och skillnaderna mellan Visma Enskild Firma och Visma eEkonomi.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Uppdatera program från Visma Spcs

Gustav visar hur du laddar ner och uppdaterar till den senaste versionen av ditt program. Tänk på att om du använder våra molnbaserade tjänster istället, ...

Byt dator med program från Visma Spcs

Johan visar hur du flyttar över ditt företag från en dator till en annan med lokalt installerade program från Visma Spcs. Tänk på att om du använder våra ...