Kurser för lärare

Vi vet att du lever i en värld där det är svårt att få tiden att räcka till. Därför vill vi att du ska få ut så mycket som möjligt av våra program och kunskaper. Varje termin har vi utbildningar på plats hos oss eller på webben. Helt gratis.

Kostnadsfria webbinarier för lärare

Varje termin erbjuder vi webbinarier som passar för dig som är lärare, och så har vi webbinarier som förutsätter att dina elever jobbar med UF-företag. I webbinarierna vill vi ge dig många tips till din undervisning.

För att kunna delta i webbinarier behöver du ha headset eller högtalare tillgängligt vid din internetanslutna dator. Hitta rätt utbildning för dig här nedan.

Visma eEkonomi – för dig som är ekonomilärare

Anmäl dig här:

Just nu har vi inga aktuella webbinarier. Så fort vi har bokningsbara webbinarier i Visma eEkonomi för ekonomilärare kan du hitta dem här.

Visma eEkonomi – för dig som är UF-lärare

Anmäl dig här:

Just nu har vi inga aktuella webbinarier. Så fort vi har bokningsbara webbinarier i Visma eEkonomi för UF-lärare kan du hitta dem här.

Utbilda i Visma Website/Webshop

Anmäl dig här:

Just nu har vi inga aktuella webbinarier. Så fort vi har några bokningsbara webbinarier i Utbilda i Visma Website/Webshop kan du hitta dem här.

Här hittar du utbildningar för dina UF-elever