Re

Supportsidor för Visma Revision

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Behöver du hjälp med ett anställningsavtal?

Har du nyligen anställt en person i ditt företag och söker en mall för anställningsavtal? Eller behöver du en körjournal till dina företagsresor? Vi erbjuder dig flera olika typer av gratis mallar för att underlätta ditt dagliga företagande.

Nu kan du mejla ditt ärende till oss!

Nu kan du mejla ditt supportärende gällande Visma Revision till revision@visma.com. Mejl som inkommit före 15:00 besvaras alltid samma arbetsdag.

Samtidigt upphör möjligheten till support via telefon.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Byte av dator med program från Visma Spcs

Ska du byta dator kan du kika på den här filmen där Annie visar hur enkelt det är att flytta med sig sitt företag från en dator till en annan. Se även hur du laddar ...