Kp

Supportsidor för Visma Kundportal

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Skapa en proffsig upplevelse för dina kunder - Kundportalen

Ett första intryck är alltid väldigt svårt att revidera, Kundportalen hjälper dig att skapa ett bra sådant. Här kan du med enkla verktyg skapa en proffsig upplevelse för din kunder.

Det bästa från Visma Forward 2018

I oktober gick Visma Forward 2018 av stapeln och här kan du se de olika föreläsarna.

Vi ville ge framtidstro, hopp, mod och energi. Vi ville väcka känslor och vi lyckades  - om man ska tro citaten i utvärderingen.