Ku

Supportsidor för Visma Kundfaktura

Säkrare lösenord på vismaspcs.se

Vi gör inloggningen säkrare till vismaspcs.se, därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

- om du inte bytt efter september 2017.

En ny affärsmodell för redovisningsbyråer

Vi ger bort ett gratis grundpaket som innehåller Visma Advisor, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt till alla redovisningsbyråer. Programmen digitaliserar och trimmar ditt arbetsflöde.

Det här är Visma Forward 2016

I november gick Visma Forward 2016 av stapeln och oavsett om du var där, eller inte. Finns mycket att se, läsa och ta in för dig som arbetar på en redovisningsbyrå och vad som händer i framtiden för en väldigt spännande branch.

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga.