Kr

Supportsidor för Visma Kreditupplysning

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Missade du Visma Now 7 mars

Se eventet om att ta första steget mot en digitalare redovisningsbyrå. Under 60 minuter djupdyker vi hur du kan modernisera med Visma Administration och smarta webbtjänster.

7 mars 2018 sände vi direkt från Visma Spcs.

Vilket konto ska jag använda?

I vårt supportforum hittar du svar på många bokföringsfrågor, sök först och se om det redan finns ett svar - annars kan du själv ställa en bokföringsfråga.
Svaret på din fråga får du av andra medlemmar i vårt supportforum.

Bokföringsguide för nybörjare

Har du precis startat företag, förening eller stiftelse och vill lära dig hur man bokför? Med vår kostnadsfria bokföringsguide lär du dig grunderna inom bokföring, till exempel för att sköta bokföringen i ett eget företag eller i en förening.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Kom igång med Visma Sms och Visma Kreditupplysning i Visma Tid

Nu kan du skicka sms och även utnyttja funktionerna i tjänsten Visma Kreditupplysning direkt från Visma Tid. Häng med när Annie visar hur du aktiverar och ...