Kr

Supportsidor för Visma Kreditupplysning

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Så här gör du kreditupplysning i eEkonomi

Du når tjänsten kreditupplysning från kund- och leverantörsregistret och när du skapar en offert, beställning, order, kundfaktura eller leverantörsfaktura i Administration

Så här gör du kreditupplysning i Administration

Du når tjänsten kreditupplysning från kund- och leverantörsregistret och när du skapar en offert, beställning, order, kundfaktura eller leverantörsfaktura i Administration

Bokföringsguide för nybörjare

Har du precis startat företag, förening eller stiftelse och vill lära dig hur man bokför? Med vår kostnadsfria bokföringsguide lär du dig grunderna inom bokföring, till exempel för att sköta bokföringen i ett eget företag eller i en förening.

videocamera Kom igång-filmer

Vässa dina kunskaper. Kika på kostnadsfria och lärorika instruktionsfilmer.

Kom igång med Visma Sms och Visma Kreditupplysning i Visma Tid

Nu kan du skicka sms och även utnyttja funktionerna i tjänsten Visma Kreditupplysning direkt från Visma Tid. Häng med när Annie visar hur du aktiverar och ...