Ko

Supportsidor för Visma Koncern

Aktuellt just nu

Skapa supportärende

Du kan mejla ditt supportärende till oss. Ärenden som inkommit före 15:00 besvaras alltid samma arbetsdag.

Skapa supportärende

Ladda ner senaste versionen

Här på vår hemsida kan du ladda ner senaste versionen av dina program, klicka på Mina tjänster uppe till höger här för att Logga in.

Om du har serviceavtal och du inte ser ditt program i listan för nedladdning, kan det vara så att du är inloggad på ett annat företag - välj då att byta företag uppe i listen.

För att se vilken version du arbetar i just nu kan du titta längst ner till höger i ditt program. Bredvid ditt företagsnamn står det även ditt kundnummer och versionsnummer.

Säkrare lösenord på vismaspcs.se

Vi gör inloggningen säkrare till vismaspcs.se genom att använda ett mer avancerat lösenord.

Därför vill vi att du byter lösenord nästa gång du loggar in på vår hemsida.

Hur fungerar Visma Koncern?

Ett knapptryck bort, längre ifrån dig är aldrig vår skrivna hjälp. Klicka på F1 tangenten i ditt program och du kommer alltid komma till skriven hjälp om just den sidan du står på. Testa, läs och använd denna ständigt närvarande support.