Hantering av inloggningskonto på vismaspcs.se

Registrera dig som användare

För att logga in på Visma Spcs behöver du ha ett inloggningskonto. Det får du genom att testa eller köpa någon av våra produkter. Arbetar du på ett företag som redan använder något av våra program finns det en administratör för kontot och den personen kan då skapa en inloggning till dig. Skulle administratören ha slutat på företaget - använd den här länken.

Läs mer om skillnaderna i Behörigheter mellan Administratör och Användare.

Glömt lösenord?

Om du har glömt lösenordet till www.vismaspcs.se klickar du på Mina tjänster uppe i högra hörnet. Klicka på Glömt lösenord. Skriv in din registrerade e-postadress och klicka på Skicka. En aktiveringslänk kommer nu att skickas till dig. Lösenordet måste vara minst sju tecken. Använder du dig av direktinloggning till vår hemsida i ditt program behöver du även ändra ditt lösenord där.

Byt e-postadress

På www.vismaspcs.se klickar du på Mina tjänster uppe till höger. Du anger din e-postadress och lösenord. Klicka på ditt företagsnamn längst upp till höger och välj Min användarprofil. Vid Byt e-postadress ändrar du din e-postadress. Skriv in din nya e-postadress och ditt lösenord, klicka på Spara. Använder du dig av direktinloggning till vår hemsida i ditt program behöver du även ändra din e-postadress där.

Om du som Administratör ska byta e-postadress på en användares konto går det om användaren ligger kopplad till enbart ett kundnummer. Finns användare på flera kundnummer hos oss, behöver användaren själv ändra sin E-postadress via exakt samma instruktion som i stycket ovan.

Byt lösenord

Om du vill byta ditt lösenord loggar du in på Mina tjänster och klickar på ditt företagsnamn längst upp till höger. Välj Min användarprofil och ändra ditt lösenord under rubriken Byt Lösenord