Nu blir vi mer digitala

Ta emot din faktura från oss direkt in i ditt program.

Slipp avgiften – ta emot fakturorna digitalt

Vi på Visma Spcs värnar om miljön, därför har vi infört en fakturaavgift på 60 kr för pappersfakturor. Vår förhoppning är att fler istället ska välja att ta emot digitala fakturor från oss.

Ta emot fakturor som e-faktura

Det smidigaste sättet att ta emot dina fakturor är som e-faktura för 3 kr/faktura, direkt in i ditt program.

Du behöver bara aktivera Ta emot e-faktura inne i ditt program och sen kommer vi automatiskt skicka din nästa faktura som e-faktura. Då slipper du lägga in fakturauppgifterna manuellt och behöver bara godkänna den.

Visma eEkonomi

Gå till Appar och tillval och välj - Digitala fakturor. Välj fliken Ta emot e-fakturor, knappen Aktivera längst till höger och fyll sedan i uppgifterna.

Visma Administration

Gå till Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Min sida/internettjänster - Digitala fakturor och dokument, klicka i Ta emot e-fakturor.

Klart – nu får du dina fakturor som e-fakturor direkt in i ditt program.

Ta emot din faktura via e-post

För att ta emot din faktura via e-post och därigenom slippa fakturaavgiften så loggar du in på Mina tjänster, klicka på företagsnamnet uppe till höger och under Företagsinställningar anger du mejladressen dit fakturan ska skickas. Tänk på att du måste vara administratör för kontot för att ändra under företagsinställningarna. Klart!

Om du inte kan fylla i din e-postadress under Mina tjänster kan du registrera din e-postadress här så lägger vi in det åt dig.