"Testet visar potentialen"

Det finns 30 strategier som ökar lönsamhet, kapacitet och omsättning på en redovisningsbyrå om du bara implementerar dem. Vad vet du om dem? Ta vårt test!

Christel Dahlberg deltog på Panalitix START-seminariet och gjorde en självskattning genom att svara på 30 frågor som handlade om strategierna. 

– Det är som ett Key Performance Index - målsättningar att jobba mot för att låta byrån växa. Det är också en nulägesanalys som visar potentialen kring vinst, kapacitet och tillväxt. Jag satte oftast låga poäng, 1-2 och upp till 3-4 på marknadsföring, säger Christel Dahlberg.

Hon var nöjd med seminariedagen.
– Jag har förstått hur man kan frigöra kapacitet genom att anställa en administratör och uppdatera programvarorna. Det är lätt att bara driva en redovisningsfabrik. Jag vill istället utnyttja min kunskap till att hjälpa företag växa och det kan jag med de här strategierna. 

Testa din byrå här

ANMÄLAN TILL TESTET

Strategierna ger framgång

Panalitix definition på en väl utvecklad byrå:

"En byrå som har implementerat en uppsättning strategier som alla påverkar byråns prestationer i en positiv riktning."

Visma och partnern Panalitix hjälper redovisningsbyråer förbättra sina affärer och interna processer. Medlemmarna i Panalitix Business Improvement Program ökade lönsamheten med 37 procent i genomsnitt och omsättningen med 50 procent det första året de deltog. Ledarskap och medarbetarengagemang förbättrades och byråns tjänster utvecklades.

Startskottet för alla affärsutvecklingstjänster är seminariet Panalitix START.

 Läs mer om Visma Affärsutveckling

3/5 - 4 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi