Här är vinnarna i Visma Accounting Awards

Vilken stolthet och glädje! Visma Accounting Awards delades ut 25 september på mässan Ekonomi & Företag i Stockholm. Vinnare i kategorin Företagarnas pris blev Ekonomibyrån i Halmstad. Medarbetarnas pris gick till Win Win Ekonomi AB i Stockholm.

Se film på prisutdelningen och med alla nominerade

Vinnare 2019 Företagarnas pris

Ekonomibyrån i Halmstad drivs av Elisabeth Svensson och medarbetaren Liselotte Lindström. Elisabeth Svensson har länge erbjudit fast pris och rådgivning. Det senaste året har hon valt att fokusera enbart på rådgivning - i kombination med moderna programvaror.

- Jag är bara så glad! En kvitto och en bekräftelse på att vi gör rätt, att kunderna uppskattar vår coaching, sa Elisabeth Svensson.

Företagarnas pris delas ut till en byrå som jobbar modernt och hjälper sina kunder att växa. 

Juryns motivering: 

"Hon är redovisningskonsulten som gör företagare trygga, kompetenta och framgångsrika. Hon vänder rädsla för ekonomi till stolthet och glädje, ökar företagens omsättning och jämnar ut osäkra inkomster över året. Hon peppar och säger “Du kan!”. Elisabeth Svensson, Ekonomibyrån i Halmstad, är rådgivaren som varje företagare behöver."

Nominerade i klassen var också: 

Win-Win Ekonomi AB och Saldo Redovisning AB

Vinnare 2019 Medarbetarnas pris

Maria Tengvall och Sara Jakobsson, medarbetare på Win Win, tog emot priset.

- Vi kan verkligen förstå att Win Win Ekonomi fick det här priset. Vi trivs verkligen så bra! Vi gör mycket tillsammans, umgås både på jobbet och privat, säger Maria Tengvall. 

- Det är härlig stämning och högt i tak. Man får vara med och tycka och bestämma, säger Sara Jacobsson.

Win Win Ekonomi är en Stockholmsbyrå som har tre kontor och leds av bröderna Ludvig Grimlund och Martin Grimlund. Priset delas ut till en byrå som kännetecknas av utveckling, omtanke och arbetsglädje och som får medarbetarna att växa. 

Juryns nominering: 

"När vi läser medarbetarnas nomineringar vill vi också jobba på Win Win Ekonomi AB! Medarbetarna förmedlar en känsla av delaktighet, trygghet, stolthet och glädje - något man bara ser på de allra bästa arbetsplatserna, där samtliga vet hur de ska bidra för att utföra ett av de viktigaste uppdragen som finns: Att få Sveriges företagare att utvecklas. Efter sin stora förändringsresa har Win Win nått en helt ny nivå i branschen."

Nominerade i klassen var också:
Keeper AB och Ekonomibyrån i Tranås AB.

Vinster

Vinnarna får en halvdags workshop med Jan Söderqvist, branschexpert på Visma. Vinnarna får också gratis PR och en snygg badge att fästa på webbsidan och i mejlfoten. Även nominerade får en badge. 

Du som nominerar får glädjen i att ha sporrat favoriten till nya stordåd. 

Så här utses vinnarna

När nomineringarna kommer in tittar Vismajuryn dels på vad det står i dem - varför ska byrån vinna? Dels på hur många nomineringar som kommer in för samma byrå. Samma byrå kan bara vinna en gång i samma klass. Byrån ska vara kund hos Visma. 

Frågor och svar

Får byråledare nominera sig själva?
- Nej, nomineringarna ska komma från kunder (Företagarnas pris) och medarbetare (Medarbetarnas pris).

Jag vet inte hur jag ska berätta för mina kunder att de kan nominera. Har ni tips på hur jag kan uttrycka mig?
Om ni vet att någon kund är extra nöjd, tipsa i ett samtal eller skicka länken till den här sidan. Erbjud en möjlighet att dela med sig av positiva erfarenheter. 

Jag driver en enmansbyrå som jag tycker förtjänar att vinna. Det är alltså bara jag, jag har inga medarbetare som kan nominera till Medarbetarnas pris. Hur ska jag göra?
- En stor del av Sveriges byråer är enmansbyråer. Berätta vad du gjort som fått dig att växa som yrkesmänniska, som ökat din arbetsglädje och förbättrat din arbetsmiljö. Välkommen med ditt tävlingsbidrag!

Vinnare 2018

Lamooi Accounting mottog Företagarnas pris. Juryns motivering:

"Lamooi Accounting har fokus på kundernas resultat och måluppfyllelse. Den här vinnarbyrån utnyttjar digitalisering på flera olika sätt i samarbetet med sina kunder och kan därmed ständigt överträffa kundens förväntningar. En riktig affärscoach!"

Priset mottogs av Michelle Lamooi och Seven Lamooi, ägare, samt medarbetarna Tarkan Oktav, Alicia Hulthén, Robert Wennberg och Patrik Bichler Bergenheim. 

Nominerade till Företagarnas Pris var även Baks&co och ECAB EkonomiCentra

Revisionären mottog Medarbetarnas pris. Juryns motivering: 

"Sällan har vi sett stoltare medarbetare! De är stolta över sin ledning, sig själva och sitt uppdrag – att hjälpa landets företagare framåt. Revisionären bygger hela sin framtid på glada och nöjda medarbetare eftersom man vet att det avspeglas i kundrelationen."

Hör en intervju med de segerrusiga medarbetarna Jessika Andersson och Katarina Eriksson. Ägare till Revisionären är Carola Lundgren som tyvärr inte kunde vara på plats personligen.

Nominerade till Medarbetarnas pris var även Win Win Ekonomi och Lamooi Accounting. 

 Digitalisera utan att tappa marginaler

4,3/5 - 3 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi