Vi söker Sveriges bästa redovisningsbyråer 2020

Det här är tävlingen alla vill vinna! Kunder och medarbetare nominerar Sveriges bästa redovisningsbyråer i kategorierna Företagarnas pris och Medarbetarnas pris. 

Tack alla som nominerat sina favoriter! Vi har fått in rekordmånga berättelser om hur redovisningsbyråer runt om i landet utvecklar både företag och medarbetare. Nomineringsperioden är nu avslutad. Vinnarna presenteras den 1 oktober på Visma Now.


ANMÄL DIG IDAG TILL VISMA NOW

Kategori Företagarnas pris

Är du företagare och har en redovisningskonsult som betyder hela världen för dig? Får du hjälp även med sådant du inte förväntat dig, blir du peppad och kompetent, mer effektiv, sparar pengar eller når dina (högt ställda) mål för företaget? Då ska du definitivt nominera din byrå till Visma Accounting Awards, kategorin Företagarnas pris! 

Kategori Medarbetarnas pris

Är du redovisningskonsult och sjunger varje dag när du går till jobbet? Blir du sedd, får utmaningar och kompetensutveckling, eller har ni kanske klarat av en fantastisk utmaning tillsammans? Är ledarskapet bara ovanligt bra?  Om du tycker om din arbetsgivare, ge kärlek genom att nominera den till Visma Accounting Awards, kategori Medarbetarnas pris. 

Gör så här:

Förklara med praktiska exempel ur vardagen varför din byrå ska vinna. VAD är det som du tycker är bra? HUR jobbar byrån? VARFÖR är det viktigt? Berätta vad byråns insatser eller arbetssätt har betytt för dig personligen. Det underlättar också om du ger konkreta exempel. 

Sista dag för nominering är 14 september

Förutom ära och uppmärksamhet får vinnarna en snygg badge att fästa på webben och i mejlsignaturer, ett inramat diplom och en Panalitixworkshop med Vismas branschexpert.

Vinster

Tre byråer nomineras och spänningen brukar vara olidlig innan vinnarna avslöjas. 2020 sker prisutdelningen på det digitala eventet Visma NOW, 1 oktober. (Mer information om det kommer!)

Jury

Juryn består av personer ur Vismas ledningsgrupp samt Vismas bransch- och företagarexperter.

Tänk på att ...

  1. Det här är en tävling där anställda och byråns kunder personligen nominerar sin arbetsgivare respektive sin byrå. Byråledare och ägare kan följaktligen inte nominera.

  2. Byrån ska vara kund hos Visma. 


SE VINNARNA PÅ VISMA NOW

Vinnare 2019

Kategori Företagarnas pris: Ekonomibyrån i Halmstad
Läs reportaget med vinnarbyrån
Se webbinarium: Bli en digital vinnare med Elisabeth Svensson

Kategori medarbetarnas pris: Win Win Ekonomi, Stockholm

Vinnare 2018

Kategori Företagarnas pris: Lamooi Accounting, Stockholm. Läs reportaget med vinnarbyrån
Kategori medarbetarnas pris: Revisionären, Piteå

Visma eEkonomi – bokföring med automatik

De flesta småföretagare väljer Visma eEkonomi för bokföring och fakturering. Det är en fantastisk möjlighet för dig som redovisningskonsult! Visma eEkonomi är unikt på marknaden eftersom programmet ger överlägsen automation och flexibilitet.

Läs mer om Visma eEkonomi 

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi