Grattis till våra glada vinnare!

Vi säger stoooort grattis till vinnarna i Visma Accounting Awards 2020! Företagarnas pris togs hem av KAM Redovisning i Stockholm. Medarbetarnas pris gick till Stabilisator med kontor i Östersund och Stockholm. Är det kanske din byrå som står på prispallen 2021?

Se hela Visma Now här! >>

Tanken med Visma Accounting Awards

Sveriges bästa redovisningsbyråer hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål. De bygger också arbetsplatser med en fantastisk kultur som stöttar medarbetarna i att nå sin fulla potential. Priset går till den byrå vars kunder eller medarbetare på bästa sätt berättar hur byrån lever upp till andan i Visma Accounting Awards. 

2020 delades priset ut för tredje gången och i år skedde det på det digitala eventet Visma Now. Prisutdelare var Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs:
– Vårt bidrag till branschen är ju riktigt vassa produkter som frigör en massa tid för redovisningsbyråerna så att de istället kan lägga tid på det de gör bäst – peppa Sveriges småföretagare att växa och skapa ännu fler jobb.

– Vi på Visma vill vara en arbetsplats i världsklass och jobbar aktivt för att våra medarbetare ska stötta, stärka och sporra varandra på jobbet. Det känns oerhört roligt och inspirerande att få hylla en arbetsplats som vill samma saker som vi.

Programnyheter och tips från Visma Now >>

Kategori Företagarnas pris: KAM Redovisning

Juryns motivering: 

"Kunderna älskar den här byrån, där kommunikation och rådgivning är ledord. Här är några omdömen: Vi får alltid ett individuellt bemötande som går långt utöver det förväntade. Byrån kan förklara ekonomi så jag känner mig trygg och framgångsrik. Vi hade inte kunnat ta uppdrag i Sverige utan hjälp från vår redovisningsbyrå. 

Den här byrån har hjälpt många företagare att växa som yrkesmänniskor. När det händer växer också svenskt näringsliv. Därför är vi stolta över att få ge Visma Accounting Awards 2020 till KAM Redovisning i Stockholm."

Nominerade i samma kategori var Win Win Ekonomi och Leba Ekonomibyrå.

Kategori Medarbetarnas pris: Stabilisator

Juryns motivering: 

"Åh, vilka stolta och glada medarbetare den här byrån har! Vi känner i hjärtat att de är byråns verkliga stjärnor. Så här skriver de: Min arbetsgivare fortsätter hela tiden att förbättra och utveckla. Det är hållbart! Mina chefer är alltid måna om oss. Vi blir hörda och tillfrågade. Alla samarbetar och ingen behöver känna sig stressad. Jag skrattar varje dag på jobbet!

Den här byrån vet att starka medarbetare som får utvecklas i en positiv anda i förlängningen också stärker Sveriges företag. Därför är vi glada över att få ge Visma Accounting Awards 2020 till Stabilisator."

Stabilisator har kontor i Östersund och Stockholm. Nominerade i samma kategori var Saldo Redovisning och Addera Ekonomi.

Jury

Juryn som har utsett årets vinnare har bestått av Charlotte von Sydow, vd, Kajsa Lüning, HR Manager, Linda Olsson, affärsområdeschef för redovisningsbranschen, Boo Gunnarson, företagarexpert samt Pernilla Möcander, utvecklingschef för produkter mot byråsegmentet. Samtliga i juryn är från Visma Spcs.

Vinnare 2019

Kategori Företagarnas pris: Ekonomibyrån i Halmstad
Läs reportaget med vinnarbyrån
Se webbinarium: Bli en digital vinnare med Elisabeth Svensson

Kategori medarbetarnas pris: Win Win Ekonomi, Stockholm

Vinnare 2018

Kategori Företagarnas pris: Lamooi Accounting, Stockholm. Läs reportaget med vinnarbyrån
Kategori medarbetarnas pris: Revisionären, Piteå

Med Visma Smarta Byrån och andra tjänster från Visma 
kan du utveckla din byrå

Visma har helhetslösningen i molnet. Du betalar månadsvis i efterhand och plockar själv ihop det du behöver. Samtidigt som du enkelt kan lägga till nya lösningar. Sköt alla dina uppdrag från ett ställe och betala bara för det du använder. Med Visma Panalitix affärsutveckling får du hjälp att byta affärsmodell och förbättra processerna på byrån. 

Läs mer om Visma SMARTA BYRÅN 

Visma Smarta Byrån

– ditt nya byråpaket i molnet

Redovisning som det borde vara. Plocka ihop det du själv behöver och sköt alla uppdrag från ett ställe. Betala bara för det du använder.

Ditt nya byråpaket