Dags att nominera! Vi söker Sveriges bästa redovisningsbyråer

Det är dags att nominera till Visma Accounting Awards 2019. Vi söker riktiga framgångsstorys från verkliga livet! Visma Accounting Awards instiftades 2018 för att lyfta redovisningsbyråer som utvecklar näringsliv och medarbetare. 

Nominera här

 

Priset delas ut i två klasser:

 Företagarnas pris. Det här är det enda priset där företagarna själva kan nominera sin redovisningsbyrå. Företagarnas pris går till en redovisningsbyrå som hjälper sina kunder att nå sina mål och har ett modernt arbetssätt.

 Medarbetarnas pris. Medarbetarnas pris delas ut till en byrå som kännetecknas av utveckling, omtanke och arbetsglädje och som får medarbetarna att växa.

Vinnarna avslöjas på mässan Ekonomi & Företag i Kista 25 september. Sista dag att nominera är 13 september. 

 7 av tio företagare vill ha mer kontakt med sin redovisningsbyrå

Företagarnas pris 

Är du företagare och anlitar du en redovisningsbyrå som är helt outstanding? Har byrån hjälpt dig få företaget att växa? Sänka kostnader? Få bättre pension? Får du stöd i att förstå ekonomi, nå dina mål och förverkliga drömmar? Då ska du nominera din byrå till Visma Accounting Awards! Motivera varför din favoritbyrå ska vinna, ge exempel och berätta med egna ord.

Nominera här

Medarbetarnas pris

Är du anställd på en redovisningsbyrå? Älskar du din arbetsplats? Har ni ett superbra team och ser till att ligga i framkant i branschen med era tjänster och ert "tänk"? Berätta för oss! Ge många exempel på vad som gör er unika. 

Nominera här 


Så här utses vinnarna

När nomineringarna kommer in tittar Vismajuryn dels på vad det står i dem - varför ska byrån vinna? Dels på hur många nomineringar som kommer in för samma byrå. 

Vinster

Vinnarna får gratis PR och en snygg badge att fästa på webbsidan och i mejlfoten. Även nominerade får en badge. Du som nominerar får glädjen i att ha sporrat till nya stordåd.

Träffa vinnarna på Ekonomi & Företag

Det finns många skäl att besöka Ekonomi & Företag i år. Du kan boka 30 minuter med ett superproffs från Vismas support. Eller 30 minuter med några av Sveriges främsta experter på leverantörsfakturor, kvittohantering och andra vardagliga processer på företaget. Tre Vismakunder berättar hur de digitaliserat och fått  hela teamet att trivas bättre. Byråerna är Solbacken, Växjö, Ekonomibyrån i Tranås och Kite från Örebro. 

Kan du inte komma till Ekonomi & Företag? Häng med p
å distans! Ja, det låter kul!

Frågor och svar

Får byråledare nominera sig själva?
- Nej, nomineringarna ska komma från kunder och medarbetare.

Jag vet inte hur jag ska berätta att möjligheten finns. Har ni tips?
Om ni vet att en eller flera av era kunder och medarbetare är extra nöjda - informera om att möjligheten finns. Skicka länken till den här sidan. Fråga om de vill dela med sig av sina erfarenheter av att samarbeta med er. Har ni ett bra samarbete så vet ni nog redan båda två vilken story som är den bästa. Utför man stordåd tillsammans så känns det! Dina kunder får kanske aldrig veta att möjligheten finns om inte du säger det. Låt dem berätta med egna ord. 

Jag driver en enmansbyrå som jag tycker förtjänar att vinna. Det är alltså bara jag, jag har inga medarbetare som kan nominera till Medarbetarnas pris. Hur ska jag göra?
- Du är din egen arbetsgivare. Berätta vad du gjort som fått dig att växa som yrkesmänniska, som ökat din arbetsglädje och förbättrat din arbetsmiljö. Du kan också uppmana dina kunder att nominera din byrå. Eftersom väldigt många av Sveriges byråer är enmansbyråer så vill vi gärna veta vilket arbete ni gör, för att kunna uppmärksamma er. Välkommen med ditt tävlingsbidrag!

Nominera här  

Vinnare 2018

Lamooi Accounting mottog Företagarnas pris. Juryns motivering:

"Lamooi Accounting har fokus på kundernas resultat och måluppfyllelse. Den här vinnarbyrån utnyttjar digitalisering på flera olika sätt i samarbetet med sina kunder och kan därmed ständigt överträffa kundens förväntningar. En riktig affärscoach!"

Priset mottogs av Michelle Lamooi och Seven Lamooi, ägare, samt medarbetarna Tarkan Oktav, Alicia Hulthén, Robert Wennberg och Patrik Bichler Bergenheim. 

Nominerade till Företagarnas Pris var även Baks&co och ECAB EkonomiCentra. 

Revisionären mottog Medarbetarnas pris. Juryns motivering: 

"Sällan har vi sett stoltare medarbetare! De är stolta över sin ledning, sig själva och sitt uppdrag – att hjälpa landets företagare framåt. Revisionären bygger hela sin framtid på glada och nöjda medarbetare eftersom man vet att det avspeglas i kundrelationen."

Hör en intervju med de segerrusiga medarbetarna Jessika Andersson och Katarina Eriksson. Ägare till Revisionären är Carola Lundgren som tyvärr inte kunde vara på plats personligen.

Nominerade till Medarbetarnas pris var även Win Win Ekonomi och Lamooi Accounting.

 

 

4/5 - 2 röster

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering online

Visma eEkonomi passar dig som har enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en bekväm överblick och kan börja växa.

Läs mer om Visma eEkonomi